Agenda
Winkel
Home

 

 

                            Cursus Royal Icing

Tijdens deze cursus van 2 avonden gaan we verder dan alleen dropflowers maken. Je leert veel basistechnieken die je bij elke taart kan toepassen.

De 1e avond gaan we plakkaatjes maken waarop we de verschillende icing technieken oefenen. Je leert schrijven met icing, strakke lijnen zetten, parel-, schelp- en golfranden en -borders spuiten, natuurlijk de dropflowers, en je leert een mooie roos spuiten. Ook krijg je natuurlijk uitleg over hoe je icing maakt en het gebruik van de verschillende consistenties van icing en krijg je recepten mee naar huis.


De 2e avond gaan we eerst oefenen met designer stencils en met de techniek brush embroidery. Daarna gaan we de geleerde technieken in praktijk brengen. Het toepassen op een taart is weer heel anders dan op een plat vlak. Werken met icing is echt een kwestie van doen en oefenen. Daar is in deze les dan ook alle tijd voor.

Huiswerk: De taart bak je zelf vantevoren thuis en neem je gevuld en bekleed mee naar de 2e avond. Je krijg hiervoor de 1e avond biscuitmix mee naar huis.

De kosten zijn 62,50 euro.
Tevens bieden wij een basispakket aan, waarmee het handig is om te werken tijdens de workshop.


Kijk in de agenda voor de beschikbaarheid en meld je aan!