Home
Workshops
Winkel
Agenda

 

 

Wilton Course 1: Decorating Basics

In de Wilton basiscursus ‘Decorating Basics’ leer je hoe je een taart bakt, hoe je zelf icing maakt, hoe je de icing kleurt, en je leert de taart goed af te smeren (icen). Ook leer je in deze cursus veel basis spuittechnieken met icing zoals dropflowers, rosettes, stertechniek, schelpen, pompombloemen, blaadjes en ribbon rozen. Ideale cursus voor de beginner!


In de eerste les gaan we uitgebreid in op de eerste basistechnieken en kun je thuis verder oefenen met het vullen en maskeren van de taart met crème. In de 2e les leer je hoe je een spuitzak moet gebruiken. In de derde les gaan we dieper in op verschillende spuittechnieken. De cursus wordt afgesloten met een eindstuk in de laatste les. Na de cursus ontvang je een Wilton® Certificaat. Bij de Wilton Cursus zit een materialenpakket
en een cursusboek inbegrepen*.

De kosten voor de cursus zijn € 120,-. In dit pakket zitten materialen met een waarde van ca. € 60,- die je nodig hebt om thuis te kunnen oefenen. Er zitten in dit pakket geen ingrediënten, dus de taarten/cupcakes die je leert bakken en de icing(s) die je in de cursus leert maken, maak je zelf thuis. Hiervoor heb je dus nog ingrediënten nodig.


Wilton Decorating Basics is de Wilton cursus die je als eerste dient te volgen, hierna kun je doorstromen naar de andere Wilton Courses: Flowers & CakeDesigns en/of Gumpaste & Fondant.