Home
Workshops
Winkel
Agenda

 

 

 

Wilton Course 2: Flowers en Cake Design

Heb je de Wilton Course Decorating Basics (of de voormalige Wilton Course 1) afgerond, dan kun je je inschrijven voor deze cursus.

Met de Flowers & Cake Design Course bereik je een stap hoger in niveau in taartdecoratie. Tijdens deze cursus ga je prachtige bloemen maken zoals de appelbloesem, lelies, viooltjes, narcis, rozenknoppen en de enige echte Wilton roos! Ook leer je hoe je bloemen arrangeert op je taart en leren we je de basketwave patroon.

In de eerste les leer je bloemen maken met Gum Paste en Fondant. En gaan we uitgebreid in op het maken van Royal icing. In de 2 lessen daarna geen we veel verschillende bloemen spuiten met Royal Icing. In de laatste les gaan we in op het ontwerpen van de taart met bloemen, leer je nog enkele spuittechnieken en wordt de les afgesloten met het maken van een eindstuk. Na de cursus ontvang je een Wilton® Certificaat.

Bij de Wilton Cursus zit een materialenpakket en een cursusboek inbegrepen*. In dit pakket zitten materialen met een waarde van ca. € 60,- die je nodig hebt om thuis te kunnen oefenen. Er zitten in dit pakket geen ingrediënten, dus de taarten/cupcakes die je voor de lessen bakt en de icing(s) die je in de cursus leert maken, maak je zelf thuis. Hiervoor heb je dus nog ingrediënten nodig.