Agenda
          De Winkel

 

Zoet&Zo ParTea's:

 

Elke ‘ParTea’ bestaat uit een cupcakeworkshop van Zoet&Zo samen met heerlijke high tea's uit de keuken van Siems ParTea. In 2 uur tijd leert iedereen cupcakes versieren met fondant en marsepein en iedereen leert zelfs een heus roosje maken met marsepein.

Bij uitstek geschikt voor vriendinnengroepen, zussendag, moeder-dochterdagen, babyshowers of natuurlijk vrijgezellenfeestjes. De workshop is geheel in thema aan te passen en ook mogelijk met een cakepopworkshop of een andere combinatie.

We hebben verschillende arrangementen met als topper de 'Afternoon ParkTea: je neemt de high tea mee in een picknickmand en gaat heerlijk picknicken in het groenste park van Deventer en aan de IJssel.

 

Muffin ParTea voor € 25,50 p.p.

4 soorten mini muffins, bonbons en koffie en thee naar keuze (onbeperkt).

All Chocolate ParTea voor € 26,75 p.p.

3 soorten chcolade lekkernijen (brownie, biscotti en muffin), bonbons en koffie en thee naar keuze (onbeperkt).

 

Uitgelicht: Afternoon ParkTea voor € 27,95 p.p.

Uitgebreide high tea met scones, mini sandwiches, brownie en muffin, en koffie en thee, die je mee krijgt in een picknickmand en ga je na (of voor) de workshop gezellig picknicken in het groenste park van Deventer aan de IJssel: het Worpplantsoen.

 

Fruit ParTea voor € 28,50 p.p.

Verschillende verse smoothies, 3 vruchten (appel-kaneel, framboos-chocolade, cranberry) muffins, bonbons en ook koffie en thee naar keuze. Ook bij deze ParTea kan gekozen worden voor een picknickmand.

 

Andere groepsarrangementen

Uiteraard is het ook mogelijk om andere workshops als groep te volgen bij Zoet&Zo. Heeft u zelf een locatie dan is het ook mogelijk dat we naar u toe komen. De workshop taartdecoratie, cupcake en cakepops zijn ook te boeken voor groepen van 6 personen. Vanaf 9 personen gelden er staffelkortingen. U kunt dat uiteraard bij ons opvragen.