Home
Workshops
Winkel
Agenda

 

 

Wilton Course 3: Gum Paste & Fondant

Heb je de Wilton Course Decorating Basics (of de voormalige Wilton Course 1) afgerond, dan kun je je inschrijven voor deze cursus.


Deze cursus Gum Paste en Fondant opent een wereld vol nieuwe technieken om je taart te decoreren. Je leert prachtige decoraties en diverse bloemen te maken van gumpaste en van fondant zoals de Calla, roos, margriet, chrysant en de Anjer maar ook de bow-strik, frillborders en inlays.
In de 1e 3 lessen maken we de verschillende bloemen. In de eindles leer je een taart bekleden met fondant en gaan we in op het afwerken van randen. Ook deze les eindigen we met het maken van een eindstuk.
Na de cursus ontvang je een Wilton® Certificaat.


De kosten voor de cursus zijn € 110,-.. Bij de Wilton Cursus zit een materialenpakket en een cursusboek inbegrepen. In dit pakket zitten materialen met een waarde van ca. € 60,- die je nodig hebt om thuis te kunnen oefenen. Er zitten in dit pakket geen ingrediënten, dus de taart die je voor de les moet bakken, de fondant en gumpaste die je nodig hebt en de icing(s) maak je zelf thuis. Hiervoor heb je dus nog ingrediënten nodig.

Intensief weekend houdt in dat alle lessen in 2 dagen zijn.