Agenda
Winkel
Home

 

 

Kinderfeestjes


Lastig om elk jaar weer een leuk kinderfeestje te bedenken? Geen nood, bij Zoet en Zo kan je leuke workshops boeken voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter! Alle workshops zijn vanaf 6 kinderen.

Mini-snoeptaartjes 15 euro per kind (voor de leeftijd vanaf 5 en ouder)

De kinderen decoreren 3 mini taartjes met marsepein en fondant. We hebben verschillende uitstekers en vormen, maar ook sprinkles, parels en snoep om mee te decoreren. Als ze klaar zijn krijgen de kinderen de taartjes mee in een echte taartdoos en mogen ze uiteraard een snoepzakje mee nemen. Drinken en iets lekkers is inbegrepen. Het feestje duurt ca. 1,5 a 2 uur. Zijn sommige kinderen al eerder klaar? Dan kunnen ze ook nog even ravotten in het park!


Boltaartjes 15 euro per kind
(voor de leeftijd vanaf 8 jaar, ook leuk voor tieners!)

De kinderen decoreren een boltaartje met marsepein en fondant. Er zijn heel veel leuke figuren te maken van een boltaartje, zoals bijvoorbeeld een lieveheersbeest, vis, schildpad, bij, of een piraat of prinses. Voor de tieners zijn er hippe thema's te bedenken. De boltaartjes gaan mee naar huis in een taartdoos.


Cupcakes 15 euro per kind
(voor de leeftijd vanaf 8 jaar, ook leuk voor tieners!)

De kinderen decoreren 4 cupcakes met marsepein en fondant. We hebben ook spinkles en parels. De cupcakes gaan in een zoete cupcakedoos mee naar huis.


Cakepops 17,50 per kind
(voor de leeftijd vanaf 8 jaar, ook leuk voor tieners!)

Helemaal hip zijn cakepops. Elk kind gaat 5 cakepops maken met candymelts (chocolade) in verschillende kleuren. We hebben heel veel sprinkles en parels om ze mee te versieren. Maar je kan er ook leuke figuren met fondant mee maken. Neem eventueel oase blokken mee om ze rechtop te vervoeren.