Prijslijst en algemene voorwaarden

We maken zo af en toe taarten op bestelling. We vragen een minimale afname van 20 personen. De prijzen zijn vanaf 2,50 per persoon. Dit is zonder boetseerwerk. Afhankelijk van het ontwerp (bijv. met boetseerwerk) is er een meerprijs per persoon.

Standaard zijn de taarten gevuld met slagroom en aarbeienvulling. Maar andere vullingen zijn ook mogelijk. Hiervoor vragen we een meerprijs van 4,-.
Vraag naar de mogelijkheden.

Voor bruidstaarten gelden andere prijzen. Hierbij zit de mogelijkheid tot een proeverij, gebruik van standaard en bezorgen op locatie binnen 30 km. inbegrepen.
Prijzen zijn op aanvraag.

Voor cupcakes en klein gebak (petit fours) zijn de prijzen 2 euro per persoon. Dit is zonder boetseerwerk.

Algemene voorwaarden:
- wij bezorgen niet (uitgesloten bruidstaarten tot 30 km.)
- Na het ophalen van de taart en het leveren van evt. afgesproken werkzaamheden draagt wij geen verantwoordelijkheid meer voor de veiligheid of hoedanigheid van de taart.
- De uitstraling en kleuren van de taart kunnen afwijken van de voorbeelden getoond op de website of het ontwerp.
- Tussentijds opzeggen van de bestelling is mogelijk tot 2 weken voor de geplande leveringsdatum. Bij opzegging binnen 1 week voor geplande leveringsdatum wordt 30% van de offerteprijs in rekening gebracht. Bij opzegging binnen 3 dagen voor de geplande leveringsdatum wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.
- Er dient een aanbetaling van 50% 1 week voor de geplande leveringsdatum te worden betaald, tenzij per email anders overeengekomen. Na ontvangst van de betaling is uw levering gegarandeerd.

 

 

 

sitedesign@frutselenfreubel